MASSZÁZS

VÁLTOZÁSRA VÁGYSZ? LÉPJ BE A KOMFORTZÓNÁDBA!

Talán indulatokat váltok ki belőled, ha szembemegyek azzal, ami mindenhonnan ömlik ránk és azt írom: eszedbe ne jusson kilépni a komfortzónádból, ha szeretnéd, hogy a vágyaid teljesüljenek!

A komfortzónán belül maradás fontos része annak, hogy stabilak tudjunk maradni akkor is, ha változás jön az életünkbe. Ez az a hely, ahol otthonosan mozgunk, jól érezzük magunkat, alacsony a stressz szintünk, és kevésbé vagyunk szorongóak. Ha fejlődést szeretnénk, csak innen tudjuk azt integrálni és tartóssá tenni.
Új élményeknek örülni, ismeretlen dolgokat számunkra jólesően kipróbálni csak úgy tudunk, ha biztonságban érezzük magunkat. Ha szeretnénk például lefogyni, hiába dobálunk le kilókat brutális diétákkal erőszakkal magunkról rövid idő alatt, ha a félelem, stressz és önvád a fő motivátorunk. Megszerelni ilyen módon nem tudjuk magunkat, sem más minket. A komfortzónánk határait viszont képesek vagyunk tágítani, ha van olyan ember a környezetünkben, aki szeretettel figyel ránk, és a határainkat biztonsággal tiszteletben tartja.
Tudatos türelemmel és lassú építkezéssel tudunk csak a változás folyamatába örömet, biztonságot, stabilitást hozni, így tudunk csak átírni régi mintákat, beidegződéseket magunkban, így tudunk valóban boldogabbakká válni.
És miért írom mindezt most? Mert bármilyen változásban vagy éppen, a minőségi érintés és elfogadás segíteni fog abban, hogy a szorongásod elmúljon, de legalábbis csökkenjen.
Jelentkezz polinéz masszázsra, hogy a komfortzónádon belülre kerülhess. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s